Apartament H

Design interior

Fiind initial un cabinet stomatologic, acest apartament de 46mp a fost achizitionat pentru a fi transformat intr-un spatiu de locuit pentru a fi folosit de 1-2 persoane.

Din moment ce camerele cabinetului stomatologic nu erau facute pentru a acomoda un spatiu de locuit, diferite modificari la nivel planimetric au trebuit sa fie facute. Astfel zona de intrare a fost marita pentru a gazdui un spatiu multifunctional pentru un living, bucatarie, dining si desigur un spatiu generos pentru depozitare. Toaleta a fost extinsa pana la peretele exterior castigand astfel o suprafata totala de 4mp pentru un spatiu perfect functional cu oglinzi din pardoseala pana in tavan pe latura lunga pentru a lasa impresia unui spatiu de doua ori mai mare.

Dormitorul este amplasat in ultima camera a apartamentului avand avantajul unei intrari subtile. Sub fereastra dormitorului a fost construit un corp de mobilier care acopera radiatorul si care are o biblioteca pe partile laterale acestuia. In partea opusa a cemerei a fost posibila realizarea unui dressing de 3½mp ce poate fi folosit si pentru depozitare.