Casa E

Design interior

Proiectul a fost demarat

in momentul in care casa era construita la rosu si nu avea vreun proiect de amenajare interioara sau exterioara.

Din moment ce echipa de constructie lucra la exterior, prima etapa a proiectului a fost realizarea unui proiect pentru finisajul exterior. Prin dispunerea materialelor s-a incercat sa se ascunda din aspectul voluminos al casei.

Interiorul casei are o paleta inspirata din natura. Zona de living este scoasa in evidenta de un plafon cu placaj de lemn pe care este instalat un candelabru modern la cererea clientului.

Intre zona de living si bucatarie un acvariu anima intr-un mod calm si placut cele doua incaperi. Pentru a facilita constructia acestui acvariu, peretele a fost latit prin constructia un corp de mobilier cu panouri din PFL care poate fi folosit pentru depozitare. O perdea montata pe toata lungimea peretului minimalizeaza contrastul pe care televizorul l-ar avea de la cele doua ferestre laterale.

Un hol lung si intunecat ce leaga garajul de casa a fost reinventat folosind oglinzi, leduri si un finisaj decorativ ce reproduce efectul de metal oxidat, cu neregularitati, straturi si nuante diferite.

La cererea clientului, bucataria are o culoare burgundi si este facuta la comanda conform proiectului.

Suprafata de 30mp acordata zonei de dressing a fost gandita ca un mic magazin de haine unde aproape toate articolele sunt asezate pe rafturi deschise.