Restaurant A

Design de mobilier / Design grafic / Design interior

Cu o terasa avand 62mp si un spatiu interior de 85mp, tema proiectului a fost de a realiza amenajarea interioara a unui restaurant de 50 de persoane care sa aiba si o terasa deschisa in curtea interioara a imobilului. Proiectul a avut doua concepte din cauza ca denumirea localului cat si atmosfera dorita au suferit schimbari. Conceptul final este unul modern, cu o capacitate a terasei de 28 de locuri si 56 locuri la interior (plus 6 locuri masa copii).

Din cauza imobilelor invechite si deteriorate din incinta curtii interioare, capatul de perspectiva al terasei a fost mascat de o structura din lemn ambientala care inchide una din laturile terasei. Aceasta are o instalatie de panouri inclinate dispuse concentric si luminate din spate ce pun in evidenta sigla localului. Jardinierele marcheaza perimetrul terasei in timp ce iedera cataratoare imbraca lateralele structurii din lemn.

Interiorul foloseste canapele de-a lungul peretilor principali care creeaza o atmosfera familiala si deschisa. Ultima incapere a localului rezerva o surpriza clientilor in forma unei biblioteci dar si a unui spatiu dedicat celor mici.