Studio

Design de mobilier / Design interior

Provocarea pe care am avut-o in realizarea studioului a fost de a crea un spatiu care sa satisfaca mai multe functiuni pe o suprafata de doar 20mp:  un spatiu de lucru, o sala de conferinta, o cafeterie, un lounge si spatiu pentru o imprimanta de format mare.

Pentru un spatiu atat de mic, solutia cea mai buna a fost de a construi o masa mare multifunctionala care sa fie folosita pentru lucru, conferinte, intalniri cu clientii si schite. Masa ascunde dedesubtul ei statiile de computer cat si un system de ventilare. Spatiul de depozitare facut din OSB a fost plasat pe nisa unui perete lateral in timp ce imprimanta este pozitionata pe peretele adiacent. Pe fosta camera de depozitare care a fost demolata la inceputul acestui proiect a fost gandit un spatiu de relaxare care sa aiba o canapea si o masuta de cafea. Acestea au fost realizate din europaleti. Coltul opus gazduieste un mini-bar, un espressor de cafea si un raft facut tot din europalet.

Intrarea este marcata de o coloana din rigips care mascheaza conductele de scurgere. Vopsea verde de tip blackboard a fost folosita pentru a crea un accent cromatic in cadrul paletei existente inspirate din natura.