Stúdió

Bútorzat-tervezés

A kihivas amely a tanulmany kialakitasahoz vezetett egy olyan terulet kialakitasa volt amely 20 negyzetmeteren tobb funkionak felel meg : dolgozoterulet, eloadoterem, kevezo, tarsalgo es egy nagy nyomtatoval felszerelt helyiseg.

Egy ilyen kis helyseg eseteben, a legjobb megoldas egy nagy multifunkcionalis asztal megepitese volt, amely dolgozasra, konferenciakra, gyulesekre es ugyanakkor vazlatok elkeszitesere is alkalmas.

A fent emlitett asztal also szerkezeteben helyet kapnak a szamitogepeket es a szelloztetesi rendszer. A OSB lemezbol keszult tarolohely a fal belselyeben kialakitott terben helyezkedik el, mig a nyomtato a mellette levo falra van helyezve. A regi raktar helyere, amely a jelen projekt kezdeten lebontodott, egy relaxacios terulet volt kigondolva amely magaba foglal egy kanapet es egy kavezo asztalt. Ezek raklapokbol lettek elkeszitve. Az ellenkezo sarok egy mini-bar-nak, egy kave eszpresszonak valamint egy szinten raklapbol kialakitott polcnak ad helyet.

A bejarat egy gipszkarton oszloppal van kijelolve, amely elrejti a lefolyo csoveket. A termeszetbol ihletett hangulat visszaadasara a blackboard tipusu zold festek hasznalodott.