Vendéglő A

Belsőépítészet / Bútorzat-tervezés / Grafikai tervezés

85 négyzetméteres belső térrel és 62 négyzetméteres terasszal, az volt a terv, hogy 50 személy befogadására alkalmas vendéglőt alakítsanak ki, nyitott terasszal az ingatlan belső udvara felé. A projekt kezdetben két elképzelés mentén haladt, a lokál nevének és a jellegének változásai miatt. A végleges terv egy modern elképzelés, 28 hellyel a teraszon, 56 hellyel a belső térben (plusz 6 gyerekhely).

A belső udvarban található régi és rossz állapotban levő épületekre való rálátást a teraszról el kellett takarni egy fa-szerkezettel, amellyel a terasz egyik oldala zárt lett. Erre koncentrikusan elhelyezett ferde paneleket helyeztek el, amelyek hátulról vannak megvilágítva, kiemelve a lokál emblémáját. A napernyők beárnyékolják a teraszt, a terasz körüli faelemeket pedig futónövény, borostyán burkolja.

A belső térben a fő falak mentén ülőbútorok találhatók, amelyek nyitott, családias hangulatot keltenek. A lokál utolsó helyisége igazi meglepetés a vendégek számára, könyvtár formájával, de kisgyerekek számára kialakított tér is található itt.