Design interior

Design interior

Proiectele se nasc din pasiunea pentru aceasta disciplina dar si din exigenta calitatii pe care o impunem si vrem sa o transmitem. Impreuna cu clientii dezvoltam un proiect de amenajare interioara care sa reflecte intr-un mod cat mai armonios dorintele clientilor nostri tinand cont de ideile si bugetul acestora.

Arhitectura

Arhitectura

Orice proiect, mare sau mic, poate deveni realitate cu ajutorul nostru. Pasiunea si exigenta sunt instrumentele principale cu ajutorul carora construim visele clientilor nostri.

Design de mobilier

Design de mobilier

Acestea sunt accesoriile amenajarii interioare, proiecte unicat, in care pasiunea si imaginatia ofera personalitate oricarui spatiu interior sau exterior si care reusesc sa stimuleze senzorial prin culori, material si forma.

Design grafic

Design grafic

Designul grafic este un instrument de comunicare si marketing. Root studio creeaza identitati vizuale companiilor si clientilor care doresc sa se remarce fata de competitori, prin produse ce transmit un impact vizual puternic in memoria cumparatorului.

Vizualizare si modelare 3D

Vizualizare si modelare 3D

Vizualizarea 3D este cel mai flexibil si eficient mod de a prezenta si promova un produs sau proiect care exista, inca nu exista sau este in curs de dezvoltare. Modelarea 3D aduce in spatiul virtual orice obiect real, de la castele medievale la o simpla cana de cafea. Acest process este minutios, care necesita timp in functie de nivelul de detaliu dar si complexitatea volumetrica.

Ia legatura cu noi

Contacteaza-ne

Apasa