Belsőépítészet

Belsőépítészet

A tervek a szakterület iránti szenvedélyből születnek, de a minőség iránti igényességből is, amit fenntartunk és át szeretnénk adni. Az ügyfeleinkkel együtt alakítjuk ki a belső tér tervét, amely a lehető legnagyobb összhangba tükrözze az ügyfél óhaját, figyelembe véve az ötleteit és a rendelkezésre álló költségvetést is.

Műépítészet

Műépítészet

Bármilyen, kicsi vagy nagy projekt valósággá válhat a segítségünkkel. A szenvedély és az igényesség azok a fő eszközök, amelyek segítségével építjük az ügyfeleink álmait.

Bútorzat-tervezés

Bútorzat-tervezés

A belsőépítészet kellékei, egyedi tervek, amelyekben a szenvedély és a képzelet bármilyen belső vagy külső térnek egyéniséget ad és színekkel, anyagokkal, formákkal hat az érzékeinkre.

Grafikai tervezés

Grafikai tervezés

A grafikai tervezés kommunikációs és marketing eszköz. A Root studio ügyfelek, cégek vizuális arculatát tervezi meg, amellyel kitűnhetnek a versenytársak közül, termékeikkel erősebb vizuális hatást gyakorolva, amely megmarad a vásárlóik emlékezetében.

3D nézet és modellezés

3D nézet és modellezés

A 3D nézet a legrugalmasabb és leghatékonyabb bemutatási módja egy már létező, még nem létező, vagy feljesztés alatt álló terméknek vagy projektnek. A 3D modellezés virtuális térbe helyez bármilyen valós tárgyat, a középkori kastályoktól az egyszerű kávéscsészéig. Ez egy aprólékos folyamat, amely időigényes a részletesség és a méret komplexitása függvényében.

Vegye fel a kapcsolatot velünk

Sajtó